کد اقتصادی یک عدد 12 رقمی برای شناسایی یک واحد اقتصادی و کسب و کار است که منحصر به فرد بوده و برای هر واحد با واحد های دیگر متفاوت است. این کد توسط سازمان امور مالیاتی که زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است نعیین می شود و به یک کسب و کار ارائه می شود. اما برای گرفتن کد اقتصادی چه کارهایی باید انجام داد؟ برای دریافت پاسخ سوال خود تا انتها همراه ما باشید.
فهرست مطالب:
دریافت کد اقتصادی برای چه کسانی ضرورت دارد؟
تمامی شرکت ها باید برای گرفتن کد اقتصادی اقدام نمایند و برای تمام مودیان مالیاتی ضروری است همچنین تفاوتی ندارد که شما شخص حقیقی یا حقوقی باشید در هر صورت باید این کد را داشته باشید.
تمام شرکتهایی که در زمینه تولید، مونتاژ، توزیع و پخش کالا فعالیت دارند؛ شرکت هایی که ارائه خدمات انجام می دهند و یا در حال انجام فعالیتی هستند، تمامی اشخاص حقیقی که دارای جواز کسب و پروانه فعالیت هستند (دارای مکانی برای فعالیت) موظف اند که دارای این کد باشند.
مزایا و کاربرد داشتن کد افتصادی
- عقد قرارداد های تجاری با اشخاص حقیقی یا حقوقی
- شرکت در مناقصه ها و مزایدهها
- ارائه اظهارنامه ارزش افزوده
- ارائه اظهارنامه مالیاتی
- دریافت گواهی ارزشافزوده
بیشتر بخوانید: هزینه دریافت کد اقتصادی
مراحل گرفتن کد اقتصادی
1-در ابتدا به سامانه gov.ir مراجعه نمایید.
2-سپس در سمت راست صفحه بر روی ثبت نام الکترونیکی کد اقتصادی کلیک کنید.
3-در اینجا وارد صفحه پیش ثبت نام شوید.
4-اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید و ثبت کنید.
5-پس از این مراحل باید منتظر بمانید تا رمز و کد کاربری شما از امور مالیاتی ارسال شود. توجه داشته باشید که اگر شما اطلاعاتی همچون آدرس، کد پستی و یا اطلاعات دیگر را به صورت اشتباه وارد کرده باشید ممکن برای دریافت این اطلاعات دچار اشتباه شوید.
6-پس از دریافت اطلاعات مجدد مراحل 1 و 2 را انجام دهید.
7-گزینه ثبت نام کد اقتصادی را دریافت نمایید و اطلاعات خواستهشده را طبق اسناد و مدارک ثبتی تکمیل و در پایان آن را ذخیره کنید.
8-در صورتی که مشکلی ایجاد نشود در این مرحله کد اقتصادی شما صادر می شود.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت کد اقتصادی
دریافت دفترچه مخصوص و تکمیل کردن آن، دریافت فرم های مورد نیاز جهت گرفتن کد اقتصادی، کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضا هیئت مدیره، 2نسخه کپی از آگهی تاسیس شرکت، 2 نسخه از آخرین تغییرات ثبتی شرکت، کپی اساسنامه، کپی اظهارنامه، کپی روزنامه رسمی، کپی پروانه و مجوز بهرهبرداری و تأسیس شرکت، کپی سند ملک محل فعالیت یا اجارهنامه تائید شده از اداره مالیات، نامه تاریخ شروع فعالیت، در صورتی که فعالیت شرکت شروع نشده است نامه عدم شروع فعالیت و رسید پرداخت مالیات حق تمبر به دارایی.
امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
شما میتوانید انجام کلیه مراحل شرکت خود را از صفر تا صد به کارشناسان حرفه ای ثبت شرکت پایتخت بسپارید.از طریق تلفن های زیر با متخصصان ما در تماس باشید.شعبه مرکزی : 88742720 – 88174757شعبه شمال : 22845837 – 22890428شعبه شرق : 77574670 – 77259366شعبه جنوب : 330960480 – 55925729شعبه غرب : 46042483
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.